Мълния  рани 10 души в Дрезден, двама от които се

...
Мълния  рани 10 души в Дрезден, двама от които се
Коментари Харесай

Мълния удари най-малко 10 души край река Елба в Дрезден

Мълния  рани 10 души в Дрезден , двама от които се нуждаеха от реанимация. Инцидентът е станал край река Елба в понеделник вечерта. На сигнала са се отзовали голям брой избавителни екипи, пишат локалните медии. Пострадалите са на възраст сред 26 и 41 години, като ч етирима са настанени в лечебни заведения с заплаха за живота.

Противопожарната заяви, че двама души са получили сърдечен арест и са откарани в болница . Други 8 са признати за признаци, нормално свързани с удари на гръмотевица: изтръпване на крайниците. Двамата мъже на 27 и 30 години са били реанимирани сполучливо.

Инцидентът е станал в границите на времето от 17 до 17:30 часа, покрай ливадите на Елба, по-специално в региона на Розенгартен. Както беше обявено от MDR news, Михаел Кларе, представител на противопожарната работа в Дрезден, сподели: " При идването ни открихме четирима да лежат на земята и сърцето на двама души беше спряло. Необходима бе незабавна реанимация. "

Полицията изпрати към 50 чиновници в региона. В интервенцията е употребен хеликоптер. Парамедиците приканиха всички наоколо, които са имали типични признаци на поразяване от гръмотевица - изтръпване на крайниците, да потърсят здравна помощ.

Кларе добави: " Не можем изцяло да изключим опцията повече хора в покрайнината да са били повлияни от това събитие. Днес е празник, мнозина се възползваха от прелестното време, наслаждавайки се на разходка край река Елба и на пикник. "
 Унгария задържа капитана на транспортен съд след случая в Дунав
Унгария задържа капитана на транспортен съд след случая в Дунав

Подозират, че е направил доста закононарушения, довели до конфликта със починали и ранени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР